opening

Woensdag 4 oktober werd de Kinderboekenweek geopend met het hijsen van de vlag op het schoolplein. De kinderen en juffen en meester waren griezelig verkleed. Het thema van dit jaar is: gruwelijk eng.

crea

Woensdag stond in alle groepen de crea ook in het teken van de Kinderboekenweek: iets griezeligs maken.

creatief in groepen 3 t/m 5

voorlezen

Tijdens de Kinderboekenweek hebben de juffen in andere groepen voorgelezen.

voorleeswedstrijd

Woensdagochtend 11 oktober mochten de winnaars van de voorrondes meedoen aan de grote finale. Voor groep 5 las Madelief, voor groep 6 Sayra, voor groep 7 Siem, groep 7/8 Anne en groep 8 Mick. Zij hadden allen goed voorgelezen. De jury wees Mick als winnaar aan. Hij mag onze school vertegenwoordigen bij de volgende ronde.

afsluiting

Ter afsluiting  van de Kinderboekenweek hebben op vrijdag 13 oktober alle groepen voor elkaar opgetreden. Het was weer lekker griezelen.