Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

picknick bij Buitenkans

Woensdag 9 mei  hebben we met de hele school bij de zorgboerderij Buitenkans gegeten. Een prachtige locatie met allerlei dieren en een kwekerij. We kregen drinken en allerlei lekkere broodjes die door enkele moeders gesmeerd waren. De kinderen mochten na het eten overal kijken en ook de dieren aaien. Zelfs gingen ze nog even onder de sproeier. Wat boften we met het weer. Vanaf groep 4 gingen de kinderen weer met de fiets terug naar school. Daar kregen we nog een ijsje.  Bedankt team van de...

Lees meer

kapeldag

Woensdag 25 april vond het jaarlijkse onderhoud bij de kapel plaats. Onder leiding van de gemeente werd er afval geprikt, gesnoeid, blad geveegd en houtsnippers verspreid. We kregen van mevrouw Helma Tuenter een korte geschiedenisles over de kapel en Sinderen. Een leuke en leerzame ochtend.

Lees meer

naar atelier Inge

Dinsdag 24 april zijn de kinderen van goep 1-2-3  naar het atelier van Inge Teunissen geweest. Ze werden daat enthousiast ontvangen en mochten een kijkje nemen in het atelier. Daar stonden o.a. schilderijen die Inge gemaakt had en ook  beelden. In de prachtige tuin staat een kas, waar we limonade kregen. Ook daar geeft Inge workshops.  De kinderen konden zich nog even vermaken in de grote tuin.

Lees meer

project kunst: afsluiting

Maandagmiddag 16 april werden alle kunstwerken van de kinderen tentoongesteld. Dit was de afsluiting van de project weken. De ouders en grootouders kwamen de werkjes van de kinderen bekijken. Dat zag er allemaal prachtig uit.

Lees meer

project kunst 3

Dem kinderen zijn ook nog heel druk  geweest met stoepkrijt. Toen er nog wat tijd over was hebben we nog een spelletje gedaan.

Lees meer

project kunst 2

Nog meer foto's van het kunst project

Lees meer

project kunst 1

De kinderen hebben hard gewerkt om hun kunstwerken te maken.

Lees meer

kunstproject: laatste dag

Vrijdag zijn de zaadbommetjes in de tuin gegooid. En nog met klei, stokjes en aluminium aan de slag. Het was weer een geslaagde dag.

Lees meer

kunstproject: derde dag

Woensdag 11 april hebben de kinderen zaadbommetjes gemaakt. Ze moesten kleipoeder, potgrond, bloemenzaad en een beetje water mengen. Daar balletjes van maken. Die gaan ze vrijdag in de tuin  gooien, zodat daar binnenkort een bloementuin ontstaat.
Daarna mochten ze zelf verf maken van pastelkrijt. Eerst met een steen helemaal fijn maken en roeren met wat plaksel. Er ontstonden mooie kleuren omdat ze kleuren gingen mengen. In de klas gingen de kinderen met deze zelfgemaakte verf schilderen. Het...

Lees meer

kunstproject: groep 1-2-3 tweede dag

Dinsdag 10 april was de tweede keer dat kunstenares Inge Teunissen kwam werken aan de kunstwerken van de kinderen.

Lees meer