Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

afscheid groep 8 Sinderen

Vandaag hebben we het afscheid van groep 8 gevierd. We zijn naar Palestra geweest waar fanatiek gebowld werd. Daarna lekker een patatje met een snack gegeten. Nog even spelen bij het water waarna we weer terug gingen naar Sinderen. De kinderen werden in bijzijn van hun ouders even in het zonnetje gezet. Marieke had een prachtig abc gemaakt dat door de leerkrachten voorgelezen werd en ze kregen een pen en fotocollage. De school kreeg een mooie plantenbak. Melanie had nog een persoonlijk abc...

Lees meer

afscheid Meester Rob

Woensdagmorgen 11 juli nam meester Rob in bijzijn van Ine afscheid  in Sinderen.

Marieke bood hem namens de kinderen een mooi schilderij aan om in zijn nieuwe kantoor op te hangen. Daarna mochten de kinderen een lekker ijsje halen bij de ijscowagen. Meester Rob bedankt en veel succes op je nieuwe school.

Lees meer

pleinfeest

Donderdag 5 juli hadden we ons jaarlijkse pleinfeest. Dit jaar was het thema zon zee en strand. De 2 stagiaires hadden allemaal leuke spelletjes bedacht van snoephappen tot waterflessenvoetbal. Iedereen was zomers aangekleed met grappige brillen en outfits. De bovenbouw had een mooie Beach bar gemaakt waar de ouderraad de drankjes en hapjes verzorgden.

Ook nog enkele optredens van de groepen met leuke zomerliedjes. We hadden natuurlijk prachtig zomerweer.

Kelly en Monique bedankt voor het...

Lees meer

puppy's in school

Woensdag 20 juni kwamen er 6 puppy's met moeder van het Weimaraner-ras bij ons op school. Ze waren 8 weken oud en de baasjes wilden dat ze kennis maakten met kinderen. Prachtig vonden de kinderen het maar ook de puppy's vermaakten zich. Ze mochten zelfs los lopen en spelen. Na een half uur waren ze bekaf en lagen languit in het zand. Zelfs kinderen die wat bang waren, overwonnen hun angst en aaiden de hondjes.

Lees meer

schoolreis naar Sevink Molen

Hier zijn nog een paar foto's van de schoolreis met groep 1,2 en 3  naar Sevink Molen. .

Lees meer

kasteel Huis Bergh

Groep 5 en 6 zijn 8 juni 2018 op bezoek geweest bij Kasteel "Huis Bergh" in 's Heerenberg. 
We hebben eerst geluncht op het grasveld bij de parkeerplaats. 
Om 12 uur begon onze rondleiding. We hebben heel veel gezien en gehoord van onze gids Mevrouw Winnie. 
Wij vonden de wapenkamer het allermooist. 
Na 1 en een half uur was de rondleiding helaas afgelopen en gingen we terug naar school.

Lees meer

schoolreis groep 1-2-3

Donderdag 14 juni gingen we met groep 1,2 en 3 op schoolreis naar Sevink Molen. Daar gingen de kinderen heerlijk spelen in de binnenspeelpaats. Fanatiek werd er naar munten in het zand gezocht. En maar wachten tot de draaimolen ging draaien. Rond 12 uur kregen we patat met snacks, dus smullen maar. Nog even buiten spelen maar al gauw wilden ze al weer naar binnen. Als afsluiting een cadeautje uitzoeken en een heerlijk ijsje eten. Wat een fijne dag was het en moe gingen we weer richting Sinderen....

Lees meer

juffendag

Vrijdag 25 mei hadden we op "De Wegwijzer" onze juffendag. Dat was eigenlijk  onze gezamenlijke verjaardag.  De kinderen hebben de juffen toegezongen op het plein.

Lees meer

vertelstoel

Op vrijdag mogen de kinderen over een boek vertellen op de vertelstoel. Ze krijgen een uitnodiging en gaan thuis een boek voorbereiden. De andere kinderen mogen zeggen wat ze er van vinden. Het is erg leuk om te zien hoe knap de kinderen dit doen. Van de juf krijgen ze als beloning een soort diploma.

Lees meer

picknick bij Buitenkans

Woensdag 9 mei  hebben we met de hele school bij de zorgboerderij Buitenkans gegeten. Een prachtige locatie met allerlei dieren en een kwekerij. We kregen drinken en allerlei lekkere broodjes die door enkele moeders gesmeerd waren. De kinderen mochten na het eten overal kijken en ook de dieren aaien. Zelfs gingen ze nog even onder de sproeier. Wat boften we met het weer. Vanaf groep 4 gingen de kinderen weer met de fiets terug naar school. Daar kregen we nog een ijsje.  Bedankt team van de...

Lees meer