Aanmelding nieuwe leerlingen

Als een kind drie jaar is geworden kan het al worden aangemeld bij onze basisschool. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wat meer over onze school wilt weten. Dat kan door:

• het lezen van de schoolgids,  onze schoolkrant,
  • een kennismakingsbezoekje af te spreken.

Kiest u voor onze school, dan volgt de aanmelding via een aanmeldingsformulier. U kunt dat formulier hier downloaden.  Na toelating wordt u enkele weken voor de vierde verjaardag van uw kind uitgenodigd om samen op school te komen. We kijken dan in de groep, lopen even door het hele gebouw en maken de inschrijving in orde. Ook spreken we de wenmomenten af. Dit zijn twee ochtenden die we plannen vanaf het moment dat de kleuter 3 jaar en 10 maanden is.

Voor informatie kunt u bellen met onze school 0315-242507 of kunt u mailen: varsseveld(at)obsopkoers.nl