Buitenschoolse Opvang Ahoy

BSO (Buitenschoolseopvang) 'Ahoy' is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Als werkende ouders heeft u ook bij gebruik van de BSO recht op kinderopvang toeslag. Openingstijden van BSO Ahoy zijn: 7.30 tot 8.30 en 14.15 tot 18.30 uur.

Wij werken samen met kinderopvang Humanitas.

Voor een doorgaande lijn en een goede start op de basisschool hanteren wij verschillende overdracht systemen tussen school en KDV/POV of BSO.
Met ingang van 4 november 2017 zitten Kinderdagverblijf Op Koers, peuteropvang Hummeltje Tummeltje en Buitenschoolse Opvang Ahoy en bassischool Op Koers in hetzelfde pand aan de Oranjestraat te Varsseveld. Voor een video van de opening: klik hier.

Neem ook een kijkje op de Facebook pagina van Kinderdagverblijf Op Koers & BSO Ahoy & POV Hummeltje Tummeltje.