In Memoriam juf Mariëlle

Met intens veel verdriet delen wij ook hier dat juf Mariëlle zondagavond 4 december na een kort ziekbed op 51 jarige leeftijd is overleden.

Mariëlle heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor alle kinderen, haar collega's, ouders/verzorgers van onze school en voor Paraat scholen.
Haar passie lag bij de kleuters en het neerzetten van goed onderwijs. Ze stond altijd voor iedereen klaar.

Wij gaan haar grote kundigheid, betrokkenheid en haar fijne persoonlijkheid ongelooflijk missen!

Wij wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

Groepsnieuws

Fijne feestdagen!

2022 was een bijzonder jaar
Waarin wij veel geleerd hebben van en met elkaar.
Een jaar waarin we weer dichter bij elkaar kwamen te staan,
Omdat vele activiteiten zonder coronabeperkingen weer als vanouds door konden gaan.
Een jaar waarin wij samen met u werkten aan een mooie ontwikkeling,
Van ons onderwijs, het schoolplein, bieb op school en de nodige activiteiten met veel entertaining.
Onwijs veel momenten beleefden wij in 2022 samen met een lach van oor tot oor,
Maar ook een een paar intens verdrietige momenten maakten wij dit jaar samen met u door.
Wij hebben tijdens alle zakelijke, mooie, gezellige en verdrietige momenten een fijne verbondenheid ervaren,
Die wij graag meenemen en verder willen versterken in de komende jaren.
Voor nu willen wij u en uw kind(eren) enorm bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar,
Ook in 2023 hopen wij weer optimaal klaar te kunnen staan voor elkaar!
Voor nu wensen wij u in deze kerstvakantie tijd voor uw gezin om te genieten en te delen,
Om heerlijk te eten, verhalen te vertellen en gezellig spelletjes te spelen,
Een tijd zo dierbaar, belangrijk en fijn,
Team OBS Op Koers wenst dat de feestdagen voor iedereen onvergetelijk en bijzonder mogen zijn.

Wij wensen u en uw gezin voor 2023 heel veel liefde, geluk, maar bovenal een goede gezondheid!

Team OBS Op Koers

Lieve juf Mariëlle, met 60 ballonnen en duizenden bellen brachten wij jou vanmiddag daarboven een laatste groet.

Lieve juf Mariëlle, dank voor alles wat je ons gegeven hebt, het ga je goed!

Kanjertraining - Gevoelens

Vandaag zijn we begonnen met een nieuw thema van Kanjertraining.
Dit thema staat in het teken van gevoelens. Wat zijn gevoelens soms ingewikkeld!

Samen hebben we posters gemaakt met gevoelens en emoties waar we blij van worden, en gevoelens en emoties die we vervelend vinden.
Meer info over dit thema is te lezen in de bijlage.

INFO KWB 1 6
Opening Kinderboekenweek

Woensdag was de start van de Kinderboekenweek, met het thema gi-ga-groen. Tijdens de opening hadden we live contact met de razende reporter van het 'Jeugdjournaal'. Zij hebben bij ons op school de schoolbieb officieel geopend.

De eerste schooldag!

Het nieuwe schooljaar is weer geopend!!
Wij hopen dat alle leerlingen net zo genoten hebben als alle leerkrachten.
Hierbij een kleine impressie van vandaag!

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT