Beelden van "lang" geleden

In ons archief staan heel veel foto's en filmpjes van "lang" geleden. Leuk om eens terug te kijken.

Kerstviering

Donderdag hebben we heerlijk gegeten in een gezellige klas. De ouders hadden vele gerechten gekookt waarvan lekker gegeten werd. Als afsluiting gingen we allemaala naar buiten voor een lampionoptocht met zelf gemaakte lampions. En samen nog een liedje zingen. Wat was het weer een mooie avond.

Lees meer

nog meer kerstviering

Tijdens de tweede ronde, gingen de groepen van de bovenbouw lekker eten in hun eigen klas. De kinderen van de onderbouw keken naar een poppenkastvoorstelling.

Lees meer

kerstviering

Donderdagmiddag/avond hebben we in de school een 'kerstdiner' gehouden en is er een kerstspel gedaan onderleiding van Robbin Breuer. In de tent op het plein stonden enkele musici van Concordia met vrolijke kerstmuziek iedereen welkom te heten. 
De kinderen van de onderbouw begonnen met het kerstdiner. Door de ouders waren de meest verschillende gerechten en hapjes gemaakt. Na de maaltijd genoten zijn van een poppenkastvoorstelling.
De bovenbouwgroepen begonnen met een actief kerstspel in de...

Lees meer

kerststukjes maken

Woensdag 19 dec hebben we kerststukjes gemaakt. Het was leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen bezig waren. Eerst alles vol steken met prachtige versieringen en daarna iets groen. Maar de kerststukjes zijn heel mooi geworden. Fijn dat er enkele moeders en een oma meehielpen. 

Lees meer

Kerstballen

Wat is er mooier dan zelf de kerstversieringen maken. De kinderen van groep 1-2A, groep 1-2B en groep 2-3 hebben zelf kerstballen gemaakt.

Lees meer

vertelstoel 1-2B

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

Sinterklaas op school

Woensdag 5 dec kwam Sinterklaas met zijn 2 pieten op school. Hij kwam met een open jeep wat natuurlijk erg koud was. Na het welkomstlied ging hij eerst bij gr 1 t/ 4 genieten van allerlei liedjes,  versjes e.a.  Na de pauze ging Sint ook nog even naar de andere groepen. Hij sloot de morgen af bij groep 1/m 4 waar de ouders ook nog even bij kwamen toen de kinderen hun cadeau kregen. Sinterklaas: tot volgend jaar.

Lees meer

uitzwaaien

Op het plein werd Sint uitgezwaaid. 

Lees meer

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer