Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

voorstelling Warboel

Maandag 4 febr zijn we naar een voorstelling van Warboel geweest. In het zaaltje van het Hofshuus heeft Sander de kinderen vermaakt met liedjes en dansen.  Zelfs werd de Driekusman gezongen en gedanst. Iedereen had veel plezier.

Lees meer

bibliotheek in school

Donderdag mocht ieder kind een boek uitzoeken om in de klas te lezen. Voor de 2 vrijwilligers was dat een leermoment. Ellen van de bibliotheek begeleidde hen hiermee. Het was leuk om te zien hoe de kinderen boeken kozen. Bij groep 1,2 en 3 waren de kinderen erg enthousiast en gingen meteen lezen in de leeshoek.

Lees meer

opening bibliotheek

Woensdagmiddag 30 januari werd onze schoolbibliotheek geopend. Na een paar drukke weken hard werken om het gezellig te maken was het eindelijk zo ver. Gebiedswethouder van Sinderen Mevr. Ankersmit en onze  jongste leerling knipten het lint door. Dit in het bijzijn van de kinderen en ouders. Onze directeur Marianne hield ook nog een praatje. Vanaf morgen kunnen we gebruik maken van de bieb. Veel leesplezier.

Lees meer

Kerstviering

Donderdag hebben we heerlijk gegeten in een gezellige klas. De ouders hadden vele gerechten gekookt waarvan lekker gegeten werd. Als afsluiting gingen we allemaala naar buiten voor een lampionoptocht met zelf gemaakte lampions. En samen nog een liedje zingen. Wat was het weer een mooie avond.

Lees meer

kerststukjes maken

Woensdag 19 dec hebben we kerststukjes gemaakt. Het was leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen bezig waren. Eerst alles vol steken met prachtige versieringen en daarna iets groen. Maar de kerststukjes zijn heel mooi geworden. Fijn dat er enkele moeders en een oma meehielpen. 

Lees meer

Sinterklaas op school

Woensdag 5 dec kwam Sinterklaas met zijn 2 pieten op school. Hij kwam met een open jeep wat natuurlijk erg koud was. Na het welkomstlied ging hij eerst bij gr 1 t/ 4 genieten van allerlei liedjes,  versjes e.a.  Na de pauze ging Sint ook nog even naar de andere groepen. Hij sloot de morgen af bij groep 1/m 4 waar de ouders ook nog even bij kwamen toen de kinderen hun cadeau kregen. Sinterklaas: tot volgend jaar.

Lees meer

thema Sinterklaas

De laatste weken van november stonden weer in het teken van Sinterklaas. De schoen werd gezet en de Rommelpiet kwam langs. We zijn ook druk geweest om de klas  te versieren. En oefenen voor het Sinterklaasfeest. 5 dec komt Sinterklaas met zijn pieten op school. De kinderen hebben er zin in.

Lees meer

herfst

Thema Herfst

Buiten kun je al goed zien dat het herfst is maar ook in ons lokaal ruikt het naar bos. De thematafel ligt vol met eikels, kastanjes en nog veel meer. Prachtige verfgroepswerken werden er gemaakt. Egels van klei met scherpe stekels. Natuurlijk hebben we ook leuke liedjes geleerd over spinnen en kabouters. Wat is herfst het toch een leuk thema.

Lees meer

Dansworkshop 2

Woensdag 7 nov kwam Anne voor de tweede keer. Iedereen deed goed mee en konden zich goed uitleven.

Lees meer

Dansworkshop

Woensdag 31 oktober kwam Anna van theaterfabriek Gekkoo voor de eerste keer een dansworkshop geven. Eerst deed ze even een warmingup om warmte worden. Daarna deden de kinderen allerlei leuke oefeningen en spelletjes. 

Lees meer