Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

Sinterklaas op school

Woensdag 5 dec kwam Sinterklaas met zijn 2 pieten op school. Hij kwam met een open jeep wat natuurlijk erg koud was. Na het welkomstlied ging hij eerst bij gr 1 t/ 4 genieten van allerlei liedjes,  versjes e.a.  Na de pauze ging Sint ook nog even naar de andere groepen. Hij sloot de morgen af bij groep 1/m 4 waar de ouders ook nog even bij kwamen toen de kinderen hun cadeau kregen. Sinterklaas: tot volgend jaar.

Lees meer

thema Sinterklaas

De laatste weken van november stonden weer in het teken van Sinterklaas. De schoen werd gezet en de Rommelpiet kwam langs. We zijn ook druk geweest om de klas  te versieren. En oefenen voor het Sinterklaasfeest. 5 dec komt Sinterklaas met zijn pieten op school. De kinderen hebben er zin in.

Lees meer

herfst

Thema Herfst

Buiten kun je al goed zien dat het herfst is maar ook in ons lokaal ruikt het naar bos. De thematafel ligt vol met eikels, kastanjes en nog veel meer. Prachtige verfgroepswerken werden er gemaakt. Egels van klei met scherpe stekels. Natuurlijk hebben we ook leuke liedjes geleerd over spinnen en kabouters. Wat is herfst het toch een leuk thema.

Lees meer

Dansworkshop 2

Woensdag 7 nov kwam Anne voor de tweede keer. Iedereen deed goed mee en konden zich goed uitleven.

Lees meer

Dansworkshop

Woensdag 31 oktober kwam Anna van theaterfabriek Gekkoo voor de eerste keer een dansworkshop geven. Eerst deed ze even een warmingup om warmte worden. Daarna deden de kinderen allerlei leuke oefeningen en spelletjes. 

Lees meer

Rood Capeje

Maandag 15 okt zijn we met groep 1-2-3 naar de voorstelling Roodcapeje bij de Dru in Ulft geweest. Het was een erge leuke voorstelling met dans en humor. Ook kwamen er nog andere sprookjes aan bod. De kinderen mochten af en toe mee bewegen en zingen. Het was een geslaagde morgen die we afsloten met tekenen en schrijven over de voorstelling.

Lees meer

Kinderboekenweek Vriendschap

De afgelopen weken, tijdens de Kinderboekenweek  en de weken die komen, gaan we  werken over vriendschap. Dit natuurlijk naar  aanleiding van het thema van de Kinderboekenweek. Er werden werkjes gemaakt, voorgelezen, gezongen en met leefstijl gepraat over vriendschap.

Lees meer

afsluiting kinderboekenweek

Donderdag 11 okt  hadden we de afsluiting van Kinderboekenweek. Er werd door alle groepen een  of meerdere optredens verzorgd. De klas van juf Marieke was omgetoverd in een heus theater. Er werd gezongen, voorgelezen, muziek gemaakt en nog veel meer. En alles werd aan elkaar gepraat door juf Doortje.

Lees meer

dierendag

Omdat het donderdag 4 okt dierendag was,  mochten de kinderen hun  liefste knuffel meenemen.

Lees meer

kinderboekenweek

 

Woensdag 3 okt was de start van de kinderboekenweek. Het thema is dit jaar vriendschap. De hal was mooi ingericht met een reuzenleesrups en posters en boeken. Elke dag zal een leerkracht voorlezen maar mogen er ook kinderen over hun vriendschap vertellen. Juf Marieke mocht beginnen en las voor uit Spekkie en Sproet .Maar vertelde ook over haar mooie vriendschap met een vriendin en hun  liefde voor kamelen.
Donderdag 4 okt las juf Riny voor uit Grote beer en kleine bever, een leuk prentenboek.
...

Lees meer