Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

techniek groep 8

Vijf weken, vanaf 11 sept  zijn de kinderen van groep 8 in twee groepen naar Aalten geweest om daar de technieklessen te volgen. We hadden deze weken erg veel geluk met het weer en konden op de fiets heerlijk van het zonnetje genieten. De kinderen hebben tijdens de technieklessen vooral met hout en metaal gewerkt en hebben leren solderen. De werkstukken die hier zijn gemaakt zijn erg goed gelukt. We willen Tanja en de opa van Aidan graag bedanken voor de hulp!

Lees meer

afsluiting kinderboekenweek

Vrijdag 12 okt  hebben alle kinderen voor een klasgenoot een plakje vriendschapscake mogen versieren. De kinderen vonden het heerlijk. Een mooie afsluiting van de Kinderboekenweek 2018, met het prachtige thema “Vriendschap”

 

Lees meer

vertelstoel 1-2A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

kinderboekenweek - voorlezen

Tijdens de kinderboekenweek werd door de leerkachten in andere dan hun eigen goep voorgelezen.

Lees meer

dans groep 2-3

De kinderen van groep 2-3 deden donderdag 4 okt ook mee met de "dansles" naar aanleiding van de voorstelling die ze gezien hebben in het DRu theater in Ulft. Ze maakten enthousiast de bewegingen die daarbij hoorden.

Donderdag 11 okt was de tweede les.

Lees meer

dans groep 4

Donderdag 4 okt was de eerste "dansles" in groep 4. De kinderen deden allerlei bewegingen onder leiding van juf Julia.

De tweede les was donderdag 11 okt.

 

Lees meer

dans

Naar aanleiding van de dansvoorstelling in de DRU kregen de kinderen van groep 3 donderdag 4 okt in hun eigen groep een "dansles " . Heel enthousiast werden allerlei bewegingen uit de voorstelliing nagedaan  en vooral ook zelf bedacht.

Donderdag 11  oktober was de tweede les.

Lees meer

spel: vriendjes zoeken

De kinderen moesten op het plein vriendjes bijelkaar zoeken. Zo vonden zij letters, waarmee een woord kon worden gemaakt.
Alle kinderen kwamen in de hal om te kijken of ze de goede vriendjes bijelkaar hadden gevonden. Samen vormden die het woord:  Vriendschap.  Daarna kwamen "Bassie en Adriaan" met dozen vol nieuwe boeken voor in de groepen.

Lees meer

kinderboekenweek

Woensdagochtend 3 oktober werd de Kinderboekenweek geopend met het hijsen van de vlag op het plein. Het thema is Vriendshap. Als een vriendschapsslinger gingen de groepen daarna naar binnen.

Lees meer

groepen 3 en 4 naar DRU

Maandag 1 okt was de dans voorstelling|: Sylphides Belofte in het DRU-theater.

Lees meer