Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

maandafsluiting mei

Vrijdagmiddag 24 mei werd de laatste maandafsluiting  van dit schooljaar gehouden. De kinderen droegen zelfgemaakte gedichtjes voor, deden een pantomime en zongen een liedje. Alle kinderen deden enthousiast mee.

Lees meer

atletiekdag groep 8

Dinsdag 21 mei werd de atletiekdag gehouden.

Lees meer

paaseieren zoeken

De kinderen van groepen 1`t/m 3 gingen de paaseieren zoeken, die door de paashazen waren verstopt.

Lees meer

buiten eten

Donderdag 18 april was het zo'n lekker weer dat groep 1-2B lekker buiten in de zon het fruit ging eten.

Lees meer

Paaslunch

De kinderen hebben genoten van de paaslunch, die verzorgd werd door de ouderraad.

Lees meer

Paasprogramma

Vrijdag 19 april hebben we met de hele school paas-spelletjes gedaan in en om de school. 

Lees meer

waterschap Rijn IJssel

Donderdag 18 april kwam een medewerker van waterschap Rijn IJssel een gastles verzorgen. Het ging over de taken van het waterschap en wat er te gebeuren staat door de klimaatverandering. De kinderen kregen o.a. een filmpje te zien over de gevolgen van het hoge water en wat er kan gebeuren bij overstromingen. Ook een belangrijke taak vanhet waterschap is de waterzuivering.

Lees meer

bloemenwinkel

In de eerste weken van april werken we in de groepen 1 en 2 over het thema "De Bloemenwinkel". De kinderen maken een voorjaarsstukje. Van bloemenwinkel BEO hebben we veel bloemen gekregen. Hartelijk dank daarvoor!

Lees meer

vertelstoel 1-2B

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

groep 5 naar Kasteel Huis Bergh

Vrijdag was groep 5 aan de beurt om kasteel Huis Bergh te bekijken. De kinderen werden rondgeleid door de grote zaal, de Ridderzaal met enkele grote schilderijen. In de keuken mochten de kinderen zelf een familie wapen maken. Natuurlijk keken we ook in de wapenkamer en beklommen we de toren. 

Lees meer