Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

vertelstoel 1-2B

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

dans voorstelling

Donderdag 31 jan gingen de groepen 4-5, 5,  5-6 en 6 naar het DRU theater voor de voorstelling "Wie niet weg is". De dansers stonden in een grote bak met papiersnippers. De kinderen moesten er omheen staan. Het was een heel bijzondere voorstelling.

Lees meer

bezoekje Den Es

Woensdag 30 jan kwamen enkele bewoners van Den Es naar groep 1-2A. Samen met de kinderen deden zij enkele spelletjes, zoals ringwerpen, sjoelen. Ze deden een bingo en maakten een grote sneeuwpop.  
Als afsluiting hebben de kinderen hun optreden laten zien van de maandafsluiting; "Dag meneer de sneeuwman". Het was een erg leuke ochtend. Het knutselwerk van de sneeuwman hebben we aangeboden aan de bewoners.

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer

maandafsluiting januari

Vrijdagmiddag 25 jan hebben enkele groepen de maand afgesloten met liedjes. gedichten, dansje en poppenkastvoorstelling. Het was weer een leuke middag.

Lees meer

pizza's maken

Vrijdag 18 jan hebben de kinderen van groep 1-2B zelf pizza's gemaakt. Ze zagen er niet alleen heerlijk uit, zo smaakten ze ook.

Lees meer

nog meer kerstviering

Tijdens de tweede ronde, gingen de groepen van de bovenbouw lekker eten in hun eigen klas. De kinderen van de onderbouw keken naar een poppenkastvoorstelling.

Lees meer

kerstviering

Donderdagmiddag/avond hebben we in de school een 'kerstdiner' gehouden en is er een kerstspel gedaan onderleiding van Robbin Breuer. In de tent op het plein stonden enkele musici van Concordia met vrolijke kerstmuziek iedereen welkom te heten. 
De kinderen van de onderbouw begonnen met het kerstdiner. Door de ouders waren de meest verschillende gerechten en hapjes gemaakt. Na de maaltijd genoten zijn van een poppenkastvoorstelling.
De bovenbouwgroepen begonnen met een actief kerstspel in de...

Lees meer

Kerstballen

Wat is er mooier dan zelf de kerstversieringen maken. De kinderen van groep 1-2A, groep 1-2B en groep 2-3 hebben zelf kerstballen gemaakt.

Lees meer

uitzwaaien

Op het plein werd Sint uitgezwaaid. 

Lees meer