Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

Off-dag

Vrijdag 15 maart hadden we een "stakingsdag". De school was gewoon open, maar er werd geen les gegeven. De kinderen hadden een pyjamadag. Er werd uitgelegd waarom deze dag werd gehouden en allerlei activiteiten gedaan. O.a. werd een brief aan de minister van onderwijs geschreven. Ook werden groepen samengevoegd, om te laten zien wat er kan gebeuren als een leerkracht ziek is en geen vervanging mogelijk.

Lees meer

dansworkshop groep 8

Dinsdag 12 maart heeft groep 8 de eerste les van de dansworkshop gehad. 

Lees meer

vertelstoel 1-2A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

voorlezen door groep 7 en 8

De kinderen van groep 7 en 8 hebben voorgelzen bij de kleuters en groep 2/3

Lees meer

3 D printer

Vrijdagmiddag 22 febr kwam de vader van Lynn, Jeroen in de klas met zijn 3D printer. We kregen uitleg over de werking en we hebben ook nog een klein "5"- je    geprint.

Lees meer

maandafsluiting februari

Vrijdagmiddag 22 febr hielden we de maandafsluiting met de groepen 1-2B, 3, 4-5, 5-6 en 7. Het thema was winter.  Er werd een pinguindans uitgevoerd, waarbij iedereen meedeed,  een toneelstukje opgevoerd en een pantomime spel en gedicht voorgedragen en het liedje IJskoud van Nielson uitgebeeld. Twee jongens van groep 7 presenteerden de succesvolle middag. 

 

Lees meer

Dirkje op de boerderij

Groepen 1-2 en 2 (van 3) zijn maandag 4 febr naar het Hofshuus geweest voor de voorstelling van Warboel; Dirkje op de boerderij.

Lees meer

dans voorstelling

Donderdag 31 jan gingen de groepen 4-5, 5,  5-6 en 6 naar het DRU theater voor de voorstelling "Wie niet weg is". De dansers stonden in een grote bak met papiersnippers. De kinderen moesten er omheen staan. Het was een heel bijzondere voorstelling.

Lees meer

bezoekje Den Es

Woensdag 30 jan kwamen enkele bewoners van Den Es naar groep 1-2A. Samen met de kinderen deden zij enkele spelletjes, zoals ringwerpen, sjoelen. Ze deden een bingo en maakten een grote sneeuwpop.  
Als afsluiting hebben de kinderen hun optreden laten zien van de maandafsluiting; "Dag meneer de sneeuwman". Het was een erg leuke ochtend. Het knutselwerk van de sneeuwman hebben we aangeboden aan de bewoners.

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer