Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

SINTERKLAAS

Woensdag 5 dec kwam Sint met d dierenambulance aan op school. Hij werd op het schoolplein welkom geheten.

Lees meer

maandafsluiting november

Vrijdagmiddag 30 november werd de maand afgesloten met een optreden van enkele groepen. Deze optredens stonden in het teken van Sinterklaas. Er werd gedanst, gezongen, liedjes uitgebeeld etc.

Lees meer

Zwarte Piet - opdracht

Toen woensdag 28 nog Zwarte Piet opschool kwam, kreeg groep 8 de opdracht via een foto speurtocht een woord te maken. Daarmee verdienden ze een traktatie. De kinderen zochten op het schoolplein.

Lees meer

Nog een keer Zwarte Piet op school

In de bovenbouw kwam Piet ook even langs met wat lekkers, Deze kinderen hadden hun foto speurtocht buiten. Er werd uit volle borst gezongen voor Piet.

Lees meer

Zwarte Piet

Woensdag 28 nov kwam onverwacht Zwarte Piet op school. Hij stond opeens voor het raam. Hij bracht lekkers mee en ging even langs bij alle groepen. De kinderen moesten een foto puzzel oplossen. De gevonden letters vormden een woord. De kinderen van de onderbouw zochten in hun eigen klas.  

Lees meer

herfst

Het is weer herfst. In de school is dat duidelijk  te zien.

Lees meer

groep 4 naar de bibliotheek

Woensdag ochtend 7 nov ging groep 4 naar de bieb. Met een knapzak gingen ze naar Boekenland. Daar luisterden ze naar het verhaal van Monstertje Mo, dat  ik een boek wilde wonen. Er werden nog een paar opdrachten gedaan en daarn mochten de kinderen zelf nog in de boeken  kijken. Ook leeden ze hoe ze zelf, met hun biebpasje een boek kunnen lenen en terug brengen. Heb je nog geen pasje:  vraag er een aan en ga  lekker lezen.

Lees meer

groep 3 naar bibliotheek

Woensdag 7 nov ging groep 3 naar de bibliotheek. Met een knapzak gingen ze op zoek naar "boekenland" . Daar hoorden ze het verhaal van Monstertje Mo, dat  ik een boek wilde wonen. De kinderen mochten ook zelf nog even in de boeken kijken.

Lees meer

dans workshop

Woensdag 31 oktober kregen de  kinderen van theaterfabriek Gekkoo een dansworkshop. Ze deden de kinderen allerlei leuke oefeningen en spelletjes.

Lees meer

fietscontrole

Dinsdag 30 oktober werden de fietsen gecontroleerd van de kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Helaas was niet bij iedere fiets de verlichting in orde. Daar moet nog wat aan gedaan worden.

Lees meer