Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

groep 5 naar Kasteel Huis Bergh

Vrijdag was groep 5 aan de beurt om kasteel Huis Bergh te bekijken. De kinderen werden rondgeleid door de grote zaal, de Ridderzaal met enkele grote schilderijen. In de keuken mochten de kinderen zelf een familie wapen maken. Natuurlijk keken we ook in de wapenkamer en beklommen we de toren. 

Lees meer

maandafsluiting maart

Vrijdag 22 maart hebben we de maand af afgesloten met optredens van verschillende groepen. Er werd gezongen, gedanst, poppenkast en pantomime gespeeld.

Lees meer

wiesneus

De les over het Achterhoeksdialect werd op donderdag 21 maart in groep 5 gegeven door  mevrouw  Ingrid Jolink. 

Lees meer

3 D printer

Vrijdagmiddag 22 febr kwam de vader van Lynn, Jeroen in de klas met zijn 3D printer. We kregen uitleg over de werking en we hebben ook nog een klein "5"- je    geprint.

Lees meer

dans voorstelling

Donderdag 31 jan gingen de groepen 4-5, 5,  5-6 en 6 naar het DRU theater voor de voorstelling "Wie niet weg is". De dansers stonden in een grote bak met papiersnippers. De kinderen moesten er omheen staan. Het was een heel bijzondere voorstelling.

Lees meer

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer

maandafsluiting oktober

Vrijdag 19 okt werd van dit schooljaar de eerste maandafsluting gehouden.  Enkele groepen traden voor elkaar op: liedjes, pantomome, een powerpoint presentate.

Lees meer

groep 5

nieuwe schooljaar is weer begonnen: proost

Lees meer