Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer

high tea

Groep 6 heeft een super leuk beloningssysteem. Het heet Class Dojo. Voor positief gedrag kunnen de kinderen punten verdienen.
Bij 1000 punten mochten zij samen “iets” bedenken. Omdat er regelmatig gezellige onderonsjes zijn en de juf dan vraag of zij er een kopje thee bij willen, kwamen de leerlingen zelf met het voorstel om bij 1000 punten een high tea te houden.
Maandag 29 okt heeft groep 6 genoten van een high tea met heerlijke hapjes, mede mogelijk gemaakt door een aantal ouders en een oma.

Lees meer

maandafsluiting oktober

Vrijdag 19 okt werd van dit schooljaar de eerste maandafsluting gehouden.  Enkele groepen traden voor elkaar op: liedjes, pantomome, een powerpoint presentate.

Lees meer

afsluiting kinderboekenweek

Vrijdag 12 okt  hebben alle kinderen voor een klasgenoot een plakje vriendschapscake mogen versieren. De kinderen vonden het heerlijk. Een mooie afsluiting van de Kinderboekenweek 2018, met het prachtige thema “Vriendschap”

 

Lees meer

groep 6

Even samen proosten op het nieuwe schooljaar

Lees meer