Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

nog meer kerstviering

Tijdens de tweede ronde, gingen de groepen van de bovenbouw lekker eten in hun eigen klas. De kinderen van de onderbouw keken naar een poppenkastvoorstelling.

Lees meer

kerstviering

Donderdagmiddag/avond hebben we in de school een 'kerstdiner' gehouden en is er een kerstspel gedaan onderleiding van Robbin Breuer. In de tent op het plein stonden enkele musici van Concordia met vrolijke kerstmuziek iedereen welkom te heten. 
De kinderen van de onderbouw begonnen met het kerstdiner. Door de ouders waren de meest verschillende gerechten en hapjes gemaakt. Na de maaltijd genoten zijn van een poppenkastvoorstelling.
De bovenbouwgroepen begonnen met een actief kerstspel in de...

Lees meer

uitzwaaien

Op het plein werd Sint uitgezwaaid. 

Lees meer

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer

SINTERKLAAS

Woensdag 5 dec kwam Sint met d dierenambulance aan op school. Hij werd op het schoolplein welkom geheten.

Lees meer

maandafsluiting november

Vrijdagmiddag 30 november werd de maand afgesloten met een optreden van enkele groepen. Deze optredens stonden in het teken van Sinterklaas. Er werd gedanst, gezongen, liedjes uitgebeeld etc.

Lees meer

Nog een keer Zwarte Piet op school

In de bovenbouw kwam Piet ook even langs met wat lekkers, Deze kinderen hadden hun foto speurtocht buiten. Er werd uit volle borst gezongen voor Piet.

Lees meer

Zwarte Piet

Woensdag 28 nov kwam onverwacht Zwarte Piet op school. Hij stond opeens voor het raam. Hij bracht lekkers mee en ging even langs bij alle groepen. De kinderen moesten een foto puzzel oplossen. De gevonden letters vormden een woord. De kinderen van de onderbouw zochten in hun eigen klas.  

Lees meer

fietscontrole

Dinsdag 30 oktober werden de fietsen gecontroleerd van de kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Helaas was niet bij iedere fiets de verlichting in orde. Daar moet nog wat aan gedaan worden.

Lees meer

maandafsluiting oktober

Vrijdag 19 okt werd van dit schooljaar de eerste maandafsluting gehouden.  Enkele groepen traden voor elkaar op: liedjes, pantomome, een powerpoint presentate.

Lees meer