Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

Wiesneus

Maandag 18 maart werd het project Wiesneus geopend. Dit project gaat over streektaal. De hal was mooi versierd, met Achterhoekse spreuken en Achterhoekse vlaggen. .  Wethouder Janine Kock las een verhaal voor in het Achterhoeks en Hans Keuper kwam de kinderen vermaken met liedjes en grapjes. Het was erg leuk. De kinderen en leerkrachten hebben genoten. 
Het project bestaat uit lessen in het dialect, die de hele week in de groepen worden gegeven
 

Lees meer

Off-dag

Vrijdag 15 maart hadden we een "stakingsdag". De school was gewoon open, maar er werd geen les gegeven. De kinderen hadden een pyjamadag. Er werd uitgelegd waarom deze dag werd gehouden en allerlei activiteiten gedaan. O.a. werd een brief aan de minister van onderwijs geschreven. Ook werden groepen samengevoegd, om te laten zien wat er kan gebeuren als een leerkracht ziek is en geen vervanging mogelijk.

Lees meer

maandafsluiting februari

Vrijdagmiddag 22 febr hielden we de maandafsluiting met de groepen 1-2B, 3, 4-5, 5-6 en 7. Het thema was winter.  Er werd een pinguindans uitgevoerd, waarbij iedereen meedeed,  een toneelstukje opgevoerd en een pantomime spel en gedicht voorgedragen en het liedje IJskoud van Nielson uitgebeeld. Twee jongens van groep 7 presenteerden de succesvolle middag. 

 

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer

maandafsluiting januari

Vrijdagmiddag 25 jan hebben enkele groepen de maand afgesloten met liedjes. gedichten, dansje en poppenkastvoorstelling. Het was weer een leuke middag.

Lees meer

nog meer kerstviering

Tijdens de tweede ronde, gingen de groepen van de bovenbouw lekker eten in hun eigen klas. De kinderen van de onderbouw keken naar een poppenkastvoorstelling.

Lees meer

kerstviering

Donderdagmiddag/avond hebben we in de school een 'kerstdiner' gehouden en is er een kerstspel gedaan onderleiding van Robbin Breuer. In de tent op het plein stonden enkele musici van Concordia met vrolijke kerstmuziek iedereen welkom te heten. 
De kinderen van de onderbouw begonnen met het kerstdiner. Door de ouders waren de meest verschillende gerechten en hapjes gemaakt. Na de maaltijd genoten zijn van een poppenkastvoorstelling.
De bovenbouwgroepen begonnen met een actief kerstspel in de...

Lees meer

uitzwaaien

Op het plein werd Sint uitgezwaaid. 

Lees meer

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer

SINTERKLAAS

Woensdag 5 dec kwam Sint met d dierenambulance aan op school. Hij werd op het schoolplein welkom geheten.

Lees meer