Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

Kamp groep 8 - Epen

Foto's van het Kamp Groep 8 schooljaar 2018-2019 te Vaals.

Lees meer

maandafsluiting mei

Vrijdagmiddag 24 mei werd de laatste maandafsluiting  van dit schooljaar gehouden. De kinderen droegen zelfgemaakte gedichtjes voor, deden een pantomime en zongen een liedje. Alle kinderen deden enthousiast mee.

Lees meer

paaseieren zoeken

De kinderen van groepen 1`t/m 3 gingen de paaseieren zoeken, die door de paashazen waren verstopt.

Lees meer

Paaslunch

De kinderen hebben genoten van de paaslunch, die verzorgd werd door de ouderraad.

Lees meer

Paasprogramma

Vrijdag 19 april hebben we met de hele school paas-spelletjes gedaan in en om de school. 

Lees meer

maandafsluiting maart

Vrijdag 22 maart hebben we de maand af afgesloten met optredens van verschillende groepen. Er werd gezongen, gedanst, poppenkast en pantomime gespeeld.

Lees meer

Wiesneus

Maandag 18 maart werd het project Wiesneus geopend. Dit project gaat over streektaal. De hal was mooi versierd, met Achterhoekse spreuken en Achterhoekse vlaggen. .  Wethouder Janine Kock las een verhaal voor in het Achterhoeks en Hans Keuper kwam de kinderen vermaken met liedjes en grapjes. Het was erg leuk. De kinderen en leerkrachten hebben genoten. 
Het project bestaat uit lessen in het dialect, die de hele week in de groepen worden gegeven
 

Lees meer

Off-dag

Vrijdag 15 maart hadden we een "stakingsdag". De school was gewoon open, maar er werd geen les gegeven. De kinderen hadden een pyjamadag. Er werd uitgelegd waarom deze dag werd gehouden en allerlei activiteiten gedaan. O.a. werd een brief aan de minister van onderwijs geschreven. Ook werden groepen samengevoegd, om te laten zien wat er kan gebeuren als een leerkracht ziek is en geen vervanging mogelijk.

Lees meer

maandafsluiting februari

Vrijdagmiddag 22 febr hielden we de maandafsluiting met de groepen 1-2B, 3, 4-5, 5-6 en 7. Het thema was winter.  Er werd een pinguindans uitgevoerd, waarbij iedereen meedeed,  een toneelstukje opgevoerd en een pantomime spel en gedicht voorgedragen en het liedje IJskoud van Nielson uitgebeeld. Twee jongens van groep 7 presenteerden de succesvolle middag. 

 

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer