Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

paaseieren zoeken

De kinderen van groepen 1`t/m 3 gingen de paaseieren zoeken, die door de paashazen waren verstopt.

Lees meer

maandafsluiting maart

Vrijdag 22 maart hebben we de maand af afgesloten met optredens van verschillende groepen. Er werd gezongen, gedanst, poppenkast en pantomime gespeeld.

Lees meer

baby Milou

Donderdag 21 maart  kwam juf Liza met haar man en dochtertje op school. De kinderen waren heel enthousiast om de baby te zien. Natuurlijk hoorde daar beschuit met muisjes bij.

Lees meer

Mannetje Jas

Groep 2-3 ging dinsdag 12 maart naar de bibliotheek voor het project "Mannetje Jas" Het is een verhaal over een mannetje dat het altijd koud heeft en daarom steeds meer jassen over elkaar aantrekt. Hij wordt daardoor heel dik.

Groepen 1-2A en 1-2B gingen dinsdag 19 maart.

Lees meer

vertelstoel 1-2A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

Dirkje op de boerderij

Groepen 1-2 en 2 (van 3) zijn maandag 4 febr naar het Hofshuus geweest voor de voorstelling van Warboel; Dirkje op de boerderij.

Lees meer

bezoekje Den Es

Woensdag 30 jan kwamen enkele bewoners van Den Es naar groep 1-2A. Samen met de kinderen deden zij enkele spelletjes, zoals ringwerpen, sjoelen. Ze deden een bingo en maakten een grote sneeuwpop.  
Als afsluiting hebben de kinderen hun optreden laten zien van de maandafsluiting; "Dag meneer de sneeuwman". Het was een erg leuke ochtend. Het knutselwerk van de sneeuwman hebben we aangeboden aan de bewoners.

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer

Kerstballen

Wat is er mooier dan zelf de kerstversieringen maken. De kinderen van groep 1-2A, groep 1-2B en groep 2-3 hebben zelf kerstballen gemaakt.

Lees meer

groepen 1-2 bij Sint

Natuurlijk kwamen de groepen ook bij Sint in de grote hal.

Lees meer