Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

Mannetje Jas

Groep 2-3 ging dinsdag 12 maart naar de bibliotheek voor het project "Mannetje Jas" Het is een verhaal over een mannetje dat het altijd koud heeft en daarom steeds meer jassen over elkaar aantrekt. Hij wordt daardoor heel dik.

Groepen 1-2A en 1-2B gingen dinsdag 19 maart.

Lees meer

vertelstoel 1-2A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

Dirkje op de boerderij

Groepen 1-2 en 2 (van 3) zijn maandag 4 febr naar het Hofshuus geweest voor de voorstelling van Warboel; Dirkje op de boerderij.

Lees meer

bezoekje Den Es

Woensdag 30 jan kwamen enkele bewoners van Den Es naar groep 1-2A. Samen met de kinderen deden zij enkele spelletjes, zoals ringwerpen, sjoelen. Ze deden een bingo en maakten een grote sneeuwpop.  
Als afsluiting hebben de kinderen hun optreden laten zien van de maandafsluiting; "Dag meneer de sneeuwman". Het was een erg leuke ochtend. Het knutselwerk van de sneeuwman hebben we aangeboden aan de bewoners.

Lees meer

voorlezen

De kinderen uit de bovenbouw hebben maandag 28 jan voorgelezen bij de kleuters.

Lees meer

Kerstballen

Wat is er mooier dan zelf de kerstversieringen maken. De kinderen van groep 1-2A, groep 1-2B en groep 2-3 hebben zelf kerstballen gemaakt.

Lees meer

groepen 1-2 bij Sint

Natuurlijk kwamen de groepen ook bij Sint in de grote hal.

Lees meer

dans workshop

Woensdag 31 oktober kregen de  kinderen van theaterfabriek Gekkoo een dansworkshop. Ze deden de kinderen allerlei leuke oefeningen en spelletjes.

Lees meer

maandafsluiting oktober

Vrijdag 19 okt werd van dit schooljaar de eerste maandafsluting gehouden.  Enkele groepen traden voor elkaar op: liedjes, pantomome, een powerpoint presentate.

Lees meer

groep 1-2A

Eerste schooldag

Lees meer