Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

groep 4-5 naar Kasteel Huis Bergh

Woensdag 27 maart ging groep 4-5 naar 's Heerenberg naar het kasteel. We kregen daar een zeer interessante rondleiding. We mochten ons eerst allemaal verkleden: de jongens als ridders en de meisjes als hofdames. We hebben allemaal een familie wapen gemaakt, de grote ridderzaal met schilderijen en de wapenkamer bekeken en de kasteeltoren beklommen. Dat was een nogal gevaarlijke trap naar boven. Wat een dikke muren heeft het kasteel, je kon zitten in de vensterbank. 
Vlak buiten het kasteel staat...

Lees meer

maandafsluiting februari

Vrijdagmiddag 22 febr hielden we de maandafsluiting met de groepen 1-2B, 3, 4-5, 5-6 en 7. Het thema was winter.  Er werd een pinguindans uitgevoerd, waarbij iedereen meedeed,  een toneelstukje opgevoerd en een pantomime spel en gedicht voorgedragen en het liedje IJskoud van Nielson uitgebeeld. Twee jongens van groep 7 presenteerden de succesvolle middag. 

 

Lees meer

dans voorstelling

Donderdag 31 jan gingen de groepen 4-5, 5,  5-6 en 6 naar het DRU theater voor de voorstelling "Wie niet weg is". De dansers stonden in een grote bak met papiersnippers. De kinderen moesten er omheen staan. Het was een heel bijzondere voorstelling.

Lees meer

groep 4-5

nieuwe schooljaar: proost!!

Lees meer