Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

groep 5 naar Kasteel Huis Bergh

Vrijdag was groep 5 aan de beurt om kasteel Huis Bergh te bekijken. De kinderen werden rondgeleid door de grote zaal, de Ridderzaal met enkele grote schilderijen. In de keuken mochten de kinderen zelf een familie wapen maken. Natuurlijk keken we ook in de wapenkamer en beklommen we de toren. 

Lees meer

Min40Celcius groep 6

Groep 6 (van Juf Hannie) is donderdag 28 maart ook naa het museum Min40Celcius in Varsselder geweest. We kregen een korte uitleg en daarna gingen de kinderen opdrachten uitvoeren. Op een soort ganzebord werd de stand bijgehouden Net als de dieren na de ijstijd, moesten de kinderen op een droge plek terecht zien te komen. Dat was bijna gelukt.

Lees meer

maandafsluiting februari

Vrijdagmiddag 22 febr hielden we de maandafsluiting met de groepen 1-2B, 3, 4-5, 5-6 en 7. Het thema was winter.  Er werd een pinguindans uitgevoerd, waarbij iedereen meedeed,  een toneelstukje opgevoerd en een pantomime spel en gedicht voorgedragen en het liedje IJskoud van Nielson uitgebeeld. Twee jongens van groep 7 presenteerden de succesvolle middag. 

 

Lees meer

dans voorstelling

Donderdag 31 jan gingen de groepen 4-5, 5,  5-6 en 6 naar het DRU theater voor de voorstelling "Wie niet weg is". De dansers stonden in een grote bak met papiersnippers. De kinderen moesten er omheen staan. Het was een heel bijzondere voorstelling.

Lees meer

Sinterklaas in de groepen

Gelukkig had Sinterklaas ook nog even tijd om bij de andere groepen langs te gaan. Daar werden enkele gedichten voorgelezen.

Lees meer

groep 5-6

nieuw schooljaar!

Lees meer