opening kinderboekenweek

Woensdag 4 oktober was de opening van de Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng. De juffen waren verkleed als heks en tovenaar. De kinderen moesten bij binnenkomst door een enge donkere gang. In de versierde hal mochten ze genieten van het enge verhaal over heksen van Roald Dahl. De volgende 2 weken staat in het teken van dit thema. Elke dag zal er voorgelezen worden door een griezelige juf.

voorlezen

Vrijdag werd een spannend verhaal over monsters voorgelezen .

Maandag 9 oktober las juf Agnes voor uit het boek De Griezels van Roald Dahl. Lekker griezelig  dus af en toe bibberen.

Dinsdagmorgen 10 september werden alle kinderen voorgelezen door juf Kelly. Ze las voor uit het spannende boek over de boze heks van Hanna Kraan. Oeioeioei! (Kreet van de boze heks!)

afsluiting kinderboekenweek

Donderdag 12 oktober hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een Griezelfeest. Iedereen kwam lekker eng gekleed op school. Heksen, skeletten, spoken en nog veel meer griezels zwierven door de gangen van de school. Na de grote pauze las juf Riny nog voor uit griezelboeken.  Daarna gingen de kinderen in groepen allerlei activiteiten doen. Er werden cakejes versierd als monsters, voorgelezen door juf Diete, levend memorie en een heksenpad course. Als afsluiting groene ranja en hun cakeje. Wat was het weer een super gezellig griezelfeest.