Buitenschoolse Opvang en Kinderopvang Humanitas Varsseveld

In Varsseveld werkt de basisschool 'Op Koers' samen  met het kinderdagverblijf de Zonnestralen en de peuteropvang 'Hummeltje Tummeltje' van kinderopvang Humanitas. Hier wordt op een verantwoorde manier opvang geboden aan kinderen van 0 tot 4 jaar in de Hovenstraat te Varsseveld.
Als werkende ouders heeft u recht op kinderopvang toeslag in andere gevallen kunt u mogelijk gebruik maken van een gemeentelijke subsidie voor twee of meer dagdelen peuteropvang. Peuteropvang Hummeltje Tummeltje werkt met het VVE programma  'Startblokken'.  Ook kunt u gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang  'De Donderstralen' van kinderopvang Humanitas. De BSO is gehuisvest in de school.
Voor info klik op:      Kinderopvang Humanitas:     en BSO De Donderstralen Varsseveld.

Voor een doorgaande lijn en een goede start op de basisschool hanteren wij verschillende overdracht systemen tussen school en KDV/POV of BSO. Er zijn ver gevorderde plannen om naast deze bestaande samenwerking ook fysiek samen te gaan in hetzelfde pand aan de Oranjestraat te Varsseveld.