Foto's

Hier vindt u alle beelden van het schooljaar 2017-2018. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

kamp naar Ameland, dag 3

Dag 3: 20 juni 2018 

We werden wakker gemaakt door de begeleiders die "muziek" maakten op pannen en deksels. Heerlijk ontbeten.Toen moest er opgeruimd en schoongemaakt worden. Om half 11 hebben we afscheid genomen van de Elzenhoeve en zijn we naar het beeld van Rixt van het Oerd gefietst. Daarna door naar het Jutters - en landbouwmuseum. Daar hebben we een speurtocht gedaan. Toen we alles bekeken hadden, zijn we naar de haven gefietst. Er stond een erg harde wind. Dat was trappen joh! 
Daar...

Lees meer

kamp naar Ameland, dag 2

Dag 2: 19 juni 2018 

We waren al vroeg wakker. Na het ontbijt vertrokken we met de fiets. 
We gingen op weg naar de vuurtoren. We moesten eerst een heel eind door de duinen fietsen....pfff. Eindelijk kwamen we na twee uur fietsen en rusten aan bij de vuurtoren. 
We zijn de 236 treden van de trap naar boven gelopen en hebben daar genoten van wat we zagen. Daarna weer naar beneden gelopen en heerlijk gegeten bij de vuurtoren en nog even in het bos gespeeld. De fiets weer gepakt en naar het...

Lees meer

kamp naar Ameland, dag 1

dag 1: 
Op 18 juni 2018 begon ons kamp. We gingen met de auto naar Holwerd, naar de boot. 
Het waaide hard toen we daar aankwamen. We gingen met de Sier naar Ameland. Daar aangekomen kregen we allemaal een fiets en konden we op weg naar ons kamphuis: De Elzenhoeve in Buren. 
De slaapzalen werden verdeeld en ingericht en daarna konden we heerlijk buiten spelen op een groot grasveld. We zijn voor het eten nog naar een grote speeltuin: De Vleijen geweest. Na het eten zijn we naar het strand...

Lees meer

schoolreis naar De Waarbeek

Op dinsdag 26 juni zijn wij, groep 4 en 5 met auto's naar "De Waarbeek" in Hengelo geweest. 
Er waren heel veel leuke attracties waar we in zijn geweest: botsauto's, zweefmolen, Holly Dolly 1 en 2, rodelbaan, kabelbaan over het water en nog veel meer leuke dingen. Tussen de middag hebben we lekker patat gegeten. Voordat we naar huis gingen, kregen we nog een softijsje. Toen we het ijsje op hadden, mochten we nog twee keer ergens in en daarna moesten we verzamelen. Helaas ging de tijd veel te...

Lees meer

afscheid groep 8 Sinderen

Vandaag hebben we het afscheid van groep 8 gevierd. We zijn naar Palestra geweest waar fanatiek gebowld werd. Daarna lekker een patatje met een snack gegeten. Nog even spelen bij het water waarna we weer terug gingen naar Sinderen. De kinderen werden in bijzijn van hun ouders even in het zonnetje gezet. Marieke had een prachtig abc gemaakt dat door de leerkrachten voorgelezen werd en ze kregen een pen en fotocollage. De school kreeg een mooie plantenbak. Melanie had nog een persoonlijk abc...

Lees meer

afscheid Meester Rob

Woensdagmorgen 11 juli nam meester Rob in bijzijn van Ine afscheid  in Sinderen.

Marieke bood hem namens de kinderen een mooi schilderij aan om in zijn nieuwe kantoor op te hangen. Daarna mochten de kinderen een lekker ijsje halen bij de ijscowagen. Meester Rob bedankt en veel succes op je nieuwe school.

Lees meer

pleinfeest

Donderdag 5 juli hadden we ons jaarlijkse pleinfeest. Dit jaar was het thema zon zee en strand. De 2 stagiaires hadden allemaal leuke spelletjes bedacht van snoephappen tot waterflessenvoetbal. Iedereen was zomers aangekleed met grappige brillen en outfits. De bovenbouw had een mooie Beach bar gemaakt waar de ouderraad de drankjes en hapjes verzorgden.

Ook nog enkele optredens van de groepen met leuke zomerliedjes. We hadden natuurlijk prachtig zomerweer.

Kelly en Monique bedankt voor het...

Lees meer

puppy's in school

Woensdag 20 juni kwamen er 6 puppy's met moeder van het Weimaraner-ras bij ons op school. Ze waren 8 weken oud en de baasjes wilden dat ze kennis maakten met kinderen. Prachtig vonden de kinderen het maar ook de puppy's vermaakten zich. Ze mochten zelfs los lopen en spelen. Na een half uur waren ze bekaf en lagen languit in het zand. Zelfs kinderen die wat bang waren, overwonnen hun angst en aaiden de hondjes.

Lees meer

schoolreis naar Sevink Molen

Hier zijn nog een paar foto's van de schoolreis met groep 1,2 en 3  naar Sevink Molen. .

Lees meer

kasteel Huis Bergh

Groep 5 en 6 zijn 8 juni 2018 op bezoek geweest bij Kasteel "Huis Bergh" in 's Heerenberg. 
We hebben eerst geluncht op het grasveld bij de parkeerplaats. 
Om 12 uur begon onze rondleiding. We hebben heel veel gezien en gehoord van onze gids Mevrouw Winnie. 
Wij vonden de wapenkamer het allermooist. 
Na 1 en een half uur was de rondleiding helaas afgelopen en gingen we terug naar school.

Lees meer